FLOREȘTI

Simplificarea serviciilor publice, prin lansarea platformei Florești Digital. Primarul Bogdan Pivariu: „Reduce timpul de așteptare al cetățenilor și oferă acces facil la serviciile publice”.

În comuna Florești a fost lansată platforma „Florești Digital”, prin care cetățenii pot plăti taxe și impozite online, dar și depune documente pentru diverse activități. Digitalizarea serviciilor publice va facilita interacțiunea dintre floreșteni și administrația publică locală.

Digitalizarea serviciilor publice în Florești, prin lansarea platformei „Florești Digital”/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com Digitalizarea serviciilor publice în Florești, prin lansarea platformei „Florești Digital”/Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com

 

 


Primarul comunei Florești a anunțat, miercuri, lansarea platformei digitale ce va simplifica și eficientiza interacțiunea dintre cetățeni și Primărie. Prin digitalizarea serviciilor publice, floreștenii vor avea acces facil la informații de interes, vor putea depune diverse documte sau achita taxele și impozitele online. 

 

Digitalizarea serviciilor publice în Florești

„Astăzi marcăm un pas important în proiectul nostru de modernizare a Floreștiului! 


Începând cu acest an, cetățenii din Florești au acces la platforma cetățeanului digital!  Prin această nouă platformă lansată astăzi, reducem semnificativ timpul de așteptare al cetățenilor în interacțiunea cu Primăria Florești.

CITEȘTE ȘI: 
Programările pentru Evidența Populației din Florești se fac exclusiv online. Pivariu: „Îmbrățișăm era digitală!”

Pe platforma digitală, cetățenii vor putea plăti taxe și impozite online, precum și depune și primi documente pentru diverse activități”, a notat primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, pe pagina sa de Facebook. 


Prin înrolarea pe platforma www.floresticluj.ro și prin utilizarea aplicației Florești Digital, floreștenii au acces la servicii publice în mod facil și automatizat, în condiții de securitate. Optimizarea proceselor este esențială pentru eficientizarea procedurilor și creșterea productivității în administrație, facilitând totodată viața de zi cu zi atât a cetățenilor, cât și a funcționarilor publici. 

„Digitalizarea ne oferă o dezvoltare rapidă și agilă, iar gama de servicii digitale va continua să crească în timp. Digitalizarea reprezintă un proiect crucial și un pas necesar pentru comunitatea din Florești”, a explicat Bogdan Pivariu în cadrul unei intervenții video. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

START la digitalizare în Florești! Aplicație de parcare, platformă de semnalare incidente și sistem de gestiune a taxelor și impozitelor

abonare newsletter