Externe

Un avion de pasageri a luat foc, înainte de a ateriza pe un aeroport din Tokyo. Peste 350 de oameni au fost evacuați.

Un avion al companiei Japan Airlines cu pasageri la bord a luat foc, marţi, pe o pistă a Aeroportului Internaţional Haneda din Tokyo, aparent după o coliziune cu o aeronavă a Gărzii de Coastă.

Avion de linie, în flăcări pe aeroportul Haneda din Tokyo/Foto: NHK youtube.com Avion de linie, în flăcări pe aeroportul Haneda din Tokyo/Foto: NHK youtube.com

 

 


Un avion al Japan Airlines a luat foc marți pe o pistă de pe Aeroportul Internațional Tokyo-Haneda, potrivit unor imagini difuzate de postul public de televiziune japonez NHK.

 


În imaginile cu avionul companiei Japan Airlines, cuprins de flăcări în timp ce rula pe pista aeroportului Haneda din capitala Japoniei se observă că flăcările ieșeau inclusiv pe ferestrele avionului.

Imagini în direct difuzate de NHK au arătat că aeronava a izbucnit în flăcări în timp ce derapa pe pistă, iar echipajele de pompieri încercau să stingă incendiul.


Potrivit companiei Japan Airlines, care deține avionul de călători, cei 379 de pasageri și membri de echipaj au fost evacuați. Garda de Coastă a anunțat că investighează posibilitatea ca una din aeronavele sale să se fi ciocnit cu avionul de pasageri.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cutremur în Japonia. Bilanțul victimelor a ajuns la 30 de morți. Luptă contracronometru pentru salvarea de vieți.

Ultimele Stiri
abonare newsletter