Externe

4 bărbați, arestați după un atac armat în fața unui bar din Germania

Poliţia germană a arestat patru bărbaţi după un incident cu arme de foc produs marţi seară în faţa unui bar din oraşul Neunkirchen, Germania.

Poliţia germană a arestat patru bărbaţi după un incident cu arme de foc produs marţi seară în faţa unui bar din oraşul Neunkirchen/ Foto: bild.de (fotograf: Simon Mario Avenia) Poliţia germană a arestat patru bărbaţi după un incident cu arme de foc produs marţi seară în faţa unui bar din oraşul Neunkirchen/ Foto: bild.de (fotograf: Simon Mario Avenia)

 

 


Poliţia germană a arestat patru bărbaţi după un incident cu arme de foc produs marţi seară în faţa unui bar din oraşul Neunkirchen, situat la aproximativ 170 de kilometri sud-vest de Frankfurt, transmite DPA citat de agerpres.ro

 


Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei germane, un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost rănit în picior cu două gloanţe.

CITEȘTE ȘI:
Peste 100 de morți în urma unui cutremur devastator produs în nord-vestul Chinei

Suspecţii au fugit de la locul incidentului, poliţia declanşând imediat o operaţiune de căutare a lor.


Poliţia a declarat că doi suspecţi s-au predat la Neunkirchen, iar ceilalţi doi au fost arestaţi într-un imobil de locuinţe. Suspecţii sunt în vârstă de 28, 34, 41 şi 45 de ani şi mai avuseseră probleme cu legea.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenţionare de călătorie! Cod portocaliu de ploi şi inundaţii, în mai multe zone ale Franţei.

Atac armat la Paris, în apropiere de Turnul Eiffel, soldat cu un mort și doi răniți

abonare newsletter