Externe

Încă o fetiță a murit, după ce o mașină a intrat în curtea unei școli, în Wimbledon

O a doua fetiţă în vârstă de opt ani a decedat duminică în urma unui accident produs joia trecută după ce o maşină a intrat în plin în curtea unei şcoli primare din Wimbledon.

O a doua fetiţă în vârstă de opt ani a decedat duminică în urma unui accident produs joia trecută după ce o maşină a intrat în plin în curtea unei şcoli primare din Wimbledon/ Foto: standard.co.uk - Twitter O a doua fetiţă în vârstă de opt ani a decedat duminică în urma unui accident produs joia trecută după ce o maşină a intrat în plin în curtea unei şcoli primare din Wimbledon/ Foto: standard.co.uk - Twitter

 

 


O a doua fetiţă în vârstă de opt ani a decedat duminică în urma unui accident produs joia trecută după ce o maşină a intrat în plin în curtea unei şcoli primare din Wimbledon, în sud-vestul Londrei, cu doar câteva ore înainte de începerea vacanţei şcolare, a anunţat poliţia.

 


„Cu profundă tristeţe anunţăm decesul iubitei noastre Nuria duminică, 9 iulie”, se arată într-un comunicat al poliţiei londoneze care transmite un mesaj din partea familiei copilului. Nuria fusese spitalizată după accident şi de atunci se afla în stare foarte critică.

O alta copilă de opt ani, Selena, a murit în acest accident, petrecut joi dimineaţa într-o şcoala privată de fete unde era organizată o petrecere înainte de vacanţa şcolară, în prezenţa elevilor şi a părinţilor.


O femeie în vârstă de 40 de ani este încă internată în spital „în stare gravă”, a declarat duminică poliţia, care de la început a respins pista unui atentat terorist. Alte câteva persoane au fost spitalizate, dar viaţa lor nu este în pericol.

Şoferiţa vehiculului, în vârsta de 46 de ani şi care locuieşte în Wimbledon, a fost eliberată pe cauţiune. Ea a fost arestată joi pentru „suspiciune de conducere periculoasă cauzatoare de moarte”.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

O fetiță de opt ani a murit și 16 persoane au fost rănite, după ce o mașină a intrat cu viteză în curtea unei școli din Wimbledon

Atentat sau accident? O mașină a luat foc după ce a lovit poarta Ambasadei Rusiei la București. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter