Externe

Cu o avere estimată la 192 miliarde de dolari, Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume

CEO-ul Tesla Elon Musk revine în top pe prima poziție la nivel mondial, la capitolul avere, și îl surclasează pe miliardarul Bernard Arnault.

Elon Musk devine din nou cel mai bogat om din lume/Foto: Elon Reeve Musk Facebook.com Elon Musk devine din nou cel mai bogat om din lume/Foto: Elon Reeve Musk Facebook.com

 

 


Elon Musk devine din nou cel mai bogat om din lume, înaintea lui Bernard Arnault şi Jeff Bezos, potrivit datelor publicate de Bloomberg Billionaires Index și citate de CNN.

 


Miliardarul american, proprietar al Twitter de mai multe luni, are o avere estimată la 192 de miliarde de dolari.

Musk recuperează prima poziție în clasamentul mondial al miliardarilor de la Bernard Arnaud, care a înregistrat o pierdere de peste cinci miliarde de dolari. Arnaud trece pe locul doi (cu 187 de miliarde dolari), înaintea lui Jeff Bezos, care deţine 144 de miliarde de dolari, și se plasează pe poziția a treia în top. 


În octombrie anul trecut, Elon Musk a venit în România unde a petrecut de Halloween la „Castelul lui Dracula” din Brașov. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prima confirmare că cel mai bogat om din lume a venit în Brașov: „Știu că este Elon Musk în România. Este cazat de două nopți”

Ultimele Stiri
abonare newsletter