monitorulcj.ro Menu
Educație

Emil Boc, mesaj pentru elevii de 10 ai Clujului: „Avem încredere în pașii voștri de acum înainte”

Anul acesta, 10 elevi din județul Cluj au luat media 10 la Bacalaureat. Dintre aceștia, 7 sunt din municipiul Cluj-Napoca.

Foto: arhivă Municipiul Cluj-Napoca - 2018 @ Liceul Teoretic

Primarul Emil Boc le-a transmis felicitări elevilor și a mărturisit că își dorește ca acești elevi eminenți să rămână să își continue studiile în Cluj-Napoca, iar dacă aleg totuși să studieze peste hotare, edilul speră ca aceștia să se întoarcă în municipiu.

„Clujul din nou pe primul loc! De data aceasta, la Examenul de Bacalaureat! Vă felicit, dragi elevi, pentru efortul și responsabilitatea voastră! Ne bucurăm alături de voi de rezultatele de la Bacalaureat și avem încredere în pașii voștri și de acum înainte. Sperăm și lucrăm pentru ca voi să alegeți Cluj-Napoca, să studiați în continuare aici și să vă bucurați de viața la Cluj. Celor care pleacă în afară, le transmit că îi așteptăm să se întoarcă, să dezvoltăm această comunitate împreună. Mult succes pe mai departe! Îi felicit, totodată, pe părinți și pe profesorii care au fost alături de liceeni! Le mulțumesc în numele clujenilor pentru toată implicarea. Felicitări de asemenea Inspectoratului Școlar Județean Cluj pentru performanța din acest an! În semn de apreciere din partea comunității clujene pentru dedicarea ce a stat la baza acestor rezultate, atât elevii care au obținut nota zece, cât și profesorii care i-au îndrumat vor fi premiați de către municipalitate”, a transmis Emil Boc.


CITEȘTE ȘI:

Rezultate Bacalaureat 2020. Județul Cluj, în fruntea țării la rata de promovabilitate