Educație

Elevii olimpici și profesorii lor vor fi premiați. Consiliul Județean Cluj alocă 300.000 de lei

Consiliul Județean Cluj va aloca 300.000 de lei pentru premierea elevilor olimpici și profesorilor îndrumători, pentru rezultatele obținute în anul școlar 2022-2023.

Șeful CJ Cluj, Alin Tișe, acordă un premiu / Foto: CJ Cluj Șeful CJ Cluj, Alin Tișe, acordă un premiu / Foto: CJ Cluj

 

 


Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe a inițiat un proiect de hotărâre privind nominalizarea sumei de 300.000 de lei din bugetul local al județului pe anul 2023 pentru premierea elevilor și a profesorilor cu rezultate deosebite în anul școlar 2022 - 2023.

 


„Stimularea elevilor cu performanțe școlare deosebite în cadrul olimpiadelor și concursurilor naționale, europene și internaționale, precum și a profesorilor care i-au îndrumat constituie o preocupare constantă a forului județean. Suntem mândrii de valoarea și recunoașterea pe care o dau județului nostru atât în țară, cât și dincolo de granițele ei”, a transmis Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

CITEȘTE ȘI:
Aproape 5.000 de elevii din Cluj vor beneficia de programul „Masă caldă”. Vezi lista școlilor

 


Premierea elevilor și a profesorilor va fi realizată în baza unui Protocol de colaborare între Județul Cluj – Consiliul Județean Cluj și Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj îi cheamă gratuit pe elevi la meciul contra echipei Farul Constanța. 1.500 de locuri sunt disponibile.

Fost ministru al Educației, despre eliminarea caligrafiei din programa școlară: „Nu am înțeles jumătate din ce au scris elevii”

Ultimele Stiri
abonare newsletter