Educație

Doliu în învățământul clujean. Profesoara Rodica Istrate a murit. „Drum lin spre cer, suflet frumos”

Profesoara Rodica Istrate, de la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca, a murit duminică, în prima zi de Paște.

sursă foto Facebook Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia sursă foto Facebook Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia

 

„De aseară, doamna profesoară Rodica Istrate nu mai este printre noi! S-a stins încet, fiind zi de zi cu sufletul alături de școala se balet, căreia i-a dedicat întreaga sa energie și creativitate. S-a bucurat în fiecare clipă de realizările elevilor pe care i-a format. Un om puternic, un profesor excepțional ne părăsește mult prea devreme. Drum lin spre cer, suflet frumos!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Liceului de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj- Napoca.


Sute de mesaje de condoleanțe au fost postat pe rețelele de socializare:

Doamna prof. Istrate a fost un suflet frumos și bun, un OM deosebit, a doua MAMĂ , mereu cu zâmbetul pe buze... Un profesor extraordinar, un model pentru mine din toate punctele de vedere ! Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să o odihnească în pace! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit șansa să cunosc un asemenea om genial, minunată din punct de vedere profesional și de o valoare umană inestimabilă ! O să va păstrez mereu în gând și în suflet, doamna prof. Istrate!”


Un om extraordinar căruia îi mulțumim pentru tot ceea ce ne-a învățat nu doar în sala de balet ci și în viață, MULȚUMIM!”

O veste foarte tristă și de necrezut...a fost un exeplu de urmat prin forța optimismul și bucuria pe care o exprima, prin felul ei de a fi. Una dintre cele mai iubite profesoare”.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Singura școală de balet din România cu secție dedicată persoanelor cu Sindromul Down, la Cluj. GALERIE FOTO

Show-ul lui Sergei Polunin în România, în premieră pe TIFF Unlimited, de Ziua Mondială a Baletului

Părinții elevilor de la Liceul de Coregrafie disperați: „Să faci balet online e ca și cum ai găti din pastile”

Ultimele Stiri
abonare newsletter