Economie

Un afacerist controversat are CEL MAI SCUMP apartament din Cluj. E de VÂNZARE! Cum a fost izolarea într-un apartament DE LUX la bloc cu PISCINĂ, bar și șemineu? VIDEO

Dacă majoritatea românilor au trăit un adevărat calvar în izolarea la bloc, un apartament desprins din filme a ușurat starea de urgență pentru proprietarul său, un afacerist controversat.

un-afacerist-controversat-are-cel-mai-scump-apartament-din-cluj-e-de-vanzare-cum-a-fost-izolarea-intr-un-apartament-de-lux-la-bloc-cu-piscina-bar-si-semineu-video, sursă foto: captură video YouTube Nelson Mondialu un-afacerist-controversat-are-cel-mai-scump-apartament-din-cluj-e-de-vanzare-cum-a-fost-izolarea-intr-un-apartament-de-lux-la-bloc-cu-piscina-bar-si-semineu-video, sursă foto: captură video YouTube Nelson Mondialu

Așa cum Monitorul de Cluj semnala la începutul lunii martie, cel mai scump apartament scos la vânzare pe piaţa imobiliară din Cluj rămâne evaluat la 590.000 de euro. Are doar patru camere, însă într-una dintre ele este amenajată și o piscină! Proprietarul locuinței este nimeni altul decât clujeanul Adrian Marțian, fostul patron al clubului de fotbal UTA Arad.

CITEȘTE ȘI:


Cum arată cele mai luxoase apartamente din Cluj-Napoca? GALERIE FOTO

 

Locuința lui Marțian se află în cartierul Bună Ziua, la parterul unui bloc cu patru etaje, construit în 2009. În camera unde se găsește piscina, au fost amenajate un bar, un şemineu şi o saună. Ba mai mult, apartamentul este pardosit cu parchet, gresie şi marmură de cea mai fină calitate!


Adrian Marţian nu s-a ferit să se laude cu apartamentul său și unui alt personaj colorat al Clujului, Nelson Mondialu, care a realizat, în 2017, o filmare în care prezenta locuinţa lui Adrian Marțian. Apartamentul a fost scos la vânzare și la acea vreme, semn că nu mulți își permit luxul fostului patron de la UTA Arad.

 


Cine este clujeanul Adrian Marțian? L-a acuzat de tentativă de asasinat pe Adrian Mutu!

Clujeanul Adrian Marțian este cunoscut şi pentru relaţia de prietenie pe care a avut-o în trecut cu fostul fotbalist Adrian Mutu. Ulterior, marea amiciție s-a transformat într-o relaţie de duşmănie cruntă. Adrian Mutu a fost acuzat inclusiv de tentativă de asasinat de către omul de afaceri, iar întâmplarea s-ar fi petrecut în Corsica, pe vremea când cel poreclit „Briliantul” evolua la AC Ajaccio, potrivit Adevărul.

Marțian fusese chemat să rezolve un litigiu privind afacerea cu biodiesel în care erau parteneri cu Mutu. Afaceristul nu ar fi dorit să semneze un act prin care să renunţe la pretenţii, iar lucrurile au degenerat. Golgeterul all-time al echipei naționale, la egalitate cu „Regele” Gică Hagi, „Briliantul” a negat întotdeauna acuzaţiile.


„Din disperare că nu-mi poate da banii, că era dator la mine, Adi (Mutu – n.r.) a pus la cale să mă lichideze. Au venit doi corsicani înarmaţi şi Mutu mi-a zis că nu mai plec de acolo decât mort. Se făcuse praf. Eu i-am zis că dacă eu mor, el moare cu mine. Corsicanii ştiau cine sunt şi s-au retras. Mama lui Mutu era de faţă, ea îi făcea toate jocurile!”, a povestit Marţian, la GSP Live.

Prețuri de sute de mii de euro pentru apartamentele de lux din Cluj-Napoca

Dacă apartamentul lui Adrian Marțian este, momentan, cea mai scumpă locuință scoasă la vânzare în Cluj-Napoca, există și alte variante la fel de tentante. Cu 370.000 de euro se poate cumpăra un penthouse de 110 mp, situat pe două niveluri, cu o priveliște superbă asupra orașului. De asemenea, cu 250.000 de euro se poate achiziționa un apartament cu 6 camere, cu saună şi jacuzzi, în Zorilor, situat la etajul patru al unui bloc.


CITEȘTE ȘI:

Garsonierele au ajuns la preţ de PALAT în Cluj-Napoca! Câţi bani trebuie să scoţi din buzunar pentru 11 mp

 

Coliba de 25.000 € din centrul Clujului: „Se poate închiria ușor cu minim 300 € pe lună”

 

Ce poți cumpăra în Cluj-Napoca dacă te dau banii afară din casă? Palat de 6,6 mil. €!

 

abonare newsletter