Economie

Cum arată cele mai luxoase apartamente din Cluj-Napoca? GALERIE FOTO

Finisajele din cele mai scumpe, îmbinate la îndrumarea designer-ilor de interior, suprafața și panorama ridică prețurile unor apartamente din oraș la sute de mii de euro.

Topul “celor mai de preț” locuințe din Cluj-Napoca nu mai este dominat de apartamentele din zona ultra-centrală, cum se întâmpla acum doi-trei ani.

Finisajele si suprafața au ridicat în clasament, printre primele poziții și locuințele din blocuri noi.


Pentru un astfel de apartament din cartierul Andrei Mureșanu, cu o suprafață de 190 de mp utili, se cere 355.000 de euro. (Poza 1, galerie foto). Locuința este compartimentată în living cu bucătărie și loc de luat masa în suprafață de 77 mp , baie, 2 dormitoare din care unu cu baie proprie, 1 balcon, 1 terasă de 24 mp la primul nivel, iar la etajul 2 există dormitor matrimonial cu baie proprie, baie și terasa panoramică în suprafață de 78 mp. Apartamentul este ultrafinisat, mobilat și utilat complet, iar baile fiind realizate cu marmura din Italia, după cum se arată în anunț.

350.000 de euro este prețul pentru penthouse în zona Baciu. (Poza 2,3, galerie foto).


Apartamentul are o suprafață utilă de 164 mp. Compartimentare modernă, dispusă astfel: un dormitor matrimonial cu dressing și baie individuală, un dormitor de oaspeți, un living generos cu bucătărie open space, o baie și 3 terase. Terasele totalizează o suprafață totală de 160 mp.

Culorile folosite pentru amenajarea interiorului sunt culori naturale, iar mobilierul este constituit din piese individualizate și personalizate. Finisajele și dotările apartamentului sunt realizate la un standard înalt, parchet din lemn masiv, geamurile și ușile de acces spre terase sunt de clasă superioară cu tip de deschidere glisant, instalația de iluminat și de încălzire a apartamentului, precum și sistemul de supraveghere video sunt accesibil remote iar restul detaliilor oferă o eleganță discretă în designul de ansamblu. În prețul de vânzare sunt incluse două locuri de parcare subterane.


Priveliștea oferită, cheie spre vânzare

Tot 350.000 de euro costă un alt apartament din Andrei Mureșanu. Vânzătorul promite potențialilor cumpărători, încă din titlul anunțului, o priveliște deosebită. (Pozele 4, 5, galerie foto). La asta se adaugă finisajele moderne și suprafața utilă de 160 de mp.

Ultimele Stiri
abonare newsletter