Actualitate

Garsonierele au ajuns la preţ de PALAT în Cluj-Napoca! Câţi bani trebuie să scoţi din buzunar pentru 11 mp

Preţul garsonierelor din Cluj-Napoca a explodat, iar o "cutie" a ajuns să coste şi 25.000 de euro.

Garsonierele au ajuns la preţ de PALAT în Cluj-Napoca! Câţi bani trebuie să scoţi din buzunar pentru 11 mp Garsonierele au ajuns la preţ de PALAT în Cluj-Napoca! Câţi bani trebuie să scoţi din buzunar pentru 11 mp

E limpede că oraşul de pe Someş a avut cea mai mare creştere din ultimii ani la preţul pentru garsoniere şi apartamente, dar unele anunţuri depăşesc imaginaţia oricui.

De exemplu, dacă avem 25.500 putem să achiziţionăm o garsonieră care are o suprafaţă utilă de 11 mp în cartierul Gheorgheni. Practic, dacă punem un pat, frigider şi un televizor am umplut casa, fără să mai vorbim despre un cuptor cu microunde sau aragaz. Un alt anunţ care atrage atenţia se distinge în Mănăştur, cartier în care putem să ne achiziţionăm o garsonieră de 22 mp cu puţin peste 35.000 de euro.


La polul opus vom găsi în schimb un apartament cu patru camere, 175 mp, în cartierul Bună Ziua. Cei interesaţi trebuie să scoată din buzunar 590.000 de euro, sumă pentru care mulţi lucrează o viaţă şi tot nu reuşesc să o strângă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter