Economie

Proprietarul The Office, ANTREPRENORUL ANULUI 2018 în România

Ovidiu Șandor a fost desemnat câștigătorul competiției EY Entrepreneur Of The Year – România 2018. În competiție au intrat 43 de oameni de afaceri din România.

Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, a primit titlul de Antreprenorul anului 2018 în România Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, a primit titlul de Antreprenorul anului 2018 în România

Ovidiu Șandor va reprezenta România în finala mondială EY World Entrepreneur Of The Year, la Monte Carlo, în iunie 2019.

Antreprenorul Ovidiu Șandor este CEO al Mulberry Development, o companie din Timişoara cunoscută la nivel internaţional pentru proiectele imobiliare City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj Napoca. Șandor este cunoscut și pentru implicarea în proiecte culturale, precum Bienala Art Encounters.


Recent, Monitorul de Cluj a scris că Fondul NEPI-Rockcastle şi Ovidiu Şandor, care deţin împreună clădirea de birouri The Office din Cluj-Napoca, discută vânzarea proiectului cu mai mulţi investitori, printre care şi Ion Ţiriac.

abonare newsletter