monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Ion Ţiriac şi patronii Dedeman, INTERESAȚI SĂ CUMPERE THE OFFICE, colosul de birouri din Cluj

Fondul NEPI-Rockcastle şi Ovidiu Şandor, care împreună deţin clădirea The Office din Cluj-Napoca, discută vânzarea proiectului cu mai mulţi investitori, printre care şi Ion Ţiriac şi fraţii Pavăl, potrivit datelor din piaţa imobiliară.

Fondul NEPI-Rockcastle şi Ovidiu Şandor, care împreună deţin clădirea The Office din Cluj-Napoca, discută vânzarea proiectului cu mai mulţi investitori, printre care şi Ion Ţiriac şi fraţii Pavăl, potrivit datelor din piaţa imobiliară, scrie Transilvania Business, care citează Ziarul Financiar.

În cazul unei tranzacţii, valoarea proiectului ar fi de până în 150 de milioane de euro. Astfel, Clujul ar intra cu The Office în topul celor mai mari tranzacţii de pe piaţa de birouri, după vânzarea The Bridge cu 200 mil. euro şi  Oregon Park cu circa 165 mil. euro către Lion’s Head anul trecut în Bucureşti, notează publicația citată.

Proiectul de birouri The Office, dezvoltat la Cluj-Napoca de fondul de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) şi de antreprenorul Ovidiu Şandor, are o suprafaţă totală închiriabilă de 59.000 de metri pătraţi şi o capacitate de peste 5.000 de oameni.