Economie

EBS România a devenit oficial NTT DATA România. Echipa şi conceptul companiei au rămas neschimbate

EBS România, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii şi servicii software din ţară, a preluat oficial, vineri 1 iulie, denumirea de NTT DATA România. Această schimbare presupune un nou nume şi o nouă identitate pentru fosta companie clujeană, membră a grupului NTT DATA din 2013. Formatul echipei rămâne acelaşi.

EBS România a devenit oficial NTT DATA România. Echipa şi conceptul companiei rămân neschimbate EBS România a devenit oficial NTT DATA România. Echipa şi conceptul companiei rămân neschimbate

Vineri, 1 iulie, conducerea EBS România a anunţat preluarea oficială a denumirii NTT DATA România, grup din care face parte încă din anul 2013. Practic, odată cu preluarea noii denumiri, echipa EBS România se identifică mai bine cu grupul al cărui membru este de trei ani. “Brandul cu care am pornit acum 16 ani este o chestiune de suflet, dar trebuie să privim în viitor şi să înţelegem că businessul nu se clădeşte doar pe suflet ci pe indicatori financiari, aşteptări la bursă. Trebuie să înţelegem că în ziua de azi nu mai poţi opera la nivel global la voia întâmplării. Dacă vrei să fii un mare jucător trebuie să respecţi regulile pieţei. La nivelul la care am ajuns noi, regulile sunt foarte clare şi aşteaptă de la participanţii în piaţă preluarea cutumelor”, a declarat Daniel Metz, cheff executive officer NTT DATA România, fondatorul companiei EBS România.

Şeful NTT DATA România a subliniat că pentru clienţi şi pentru comunitate , compania rămâne aceeaşi. “Din punct de vedere al comportamentului nostru în piaţă nu se va schimba nimic, rămânem aceeaşi companie. Ne vom implica în continuare în viaţa socială, cultură, artă, acţiuni caritabile. Va trebui să faceţi doar o mică schimbare în memoria vizuală. Vis a vis de angajaţi şi clienţi nu se schimbă nimic”, a subliniat Daniel Metz.


NTT DATA România a atins zilele trecute 1.000 de angajaţi şi îşi propune o creştere a numărului de angajaţi până la sfârşitul anului. “EBS Româniaeste aceeaşi companie care rămâne la Cluj, care a atins zilele trecute peste 1000 de angajaţi şi colaboratori, aceeaşi companie care îşi propune să ajungă la 1200-1300 până la sfârşitul anului. Acestea nu sunt cifre întâmplătoare. Suntem pe un un trend ascendent, agresiv, aşa cum eram înainte să fie vândut”, a mai spus Daniel Metz.

EBS România, companie înfiinţată în anul 2000, a fost unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii şi servicii software din România. Compania s-a impus de-a lungul timpului ca un furnizor de servicii software cu experienţă în piaţa internaţională, având o echipă solidă, în şase locaţii din România: Bucureşti, Sibiu, Braşov, Timişoara, Iaşi şi sediul central la Cluj-Napoca.


În prezent, compania deserveşte peste 250 de companii din România, Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Norvegia, Finlanda şi SUA.

NTT DATA este lider de furnizori de servicii IT şi Global Innovation Partner, cu sediul central în Tokyo şi filiale în peste 40 de ţări ale lumii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter