Economie

ÎNŞELĂCIUNE: O angajată a unei bănci şi-a luat 8 CREDITE cu actele clienţilor

<p><strong>Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Cluj- Biroul 1 au identificat-o pe Natalia M. care, în perioada octombrie-noiembrie 2010, în calitate de agent la o societate bancară a solicitat şi obţinut pentru sine 8 împrumuturi în valoare de 14.600 lei,  folosind datele de identitate a opt persoane, în numele cărora a semnat cererile şi contractele de credit, fără consimţământul acestora. </strong></p>

De asemenea, Ana B. cu ajutorul agentei, a solicitat şi obţinut pentru sine 3 credite în sumă totală de 5.000 lei, folosind datele de identitate a trei persoane în numele cărora au semnat cererile şi contractele de credit, fără consimţământul titularilor.

 


Poliţişti au dipus începerea urmării penale faţă de cele două suspecte, măsură confirmată de procurorul de supraveghere, fiind cercetate penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Prejudiciul cauzat este de 19.600 lei.

abonare newsletter