Economie

Vârsta medie a angajaților din ANAF este de 56 de ani! Șeful ANAF: „Facem analiză de risc cu programe de acum 15 ani”

Lucian Heiuș, șeful ANAF, a declarat că media de vârstă în instituție este 56 de ani, iar 75% dintre angajați sunt femei.

Lucian Heiuș, șeful ANAF, a declarat că media de vârstă în instituție este 56 de ani. FOTO: Inquam Photos / George Călin Lucian Heiuș, șeful ANAF, a declarat că media de vârstă în instituție este 56 de ani. FOTO: Inquam Photos / George Călin

 

 


Șeful ANAF, Lucian Heiuș, a declarat, azi, la o dezbatere organizată de Fundația Konrad Adenauer, că nu vrea ca instituția pe care o conduce să fie „zapciu, să dea cu biciul” și a arătat că, potrivit unui sondaj de acum câțiva ani, circa 60% din contribuabilii români ar vrea să nu-și plătească taxele la stat, scrie defapt.ro.

 


Heiuș a mai relatat că a organizat concursuri pentru ocuparea a 307 posturi, dar doar 167 s-au ocupat. El a sugerat că o problemă a fost că aceste concursuri nu au fost aranjate, nu s-au cunoscut întrebările și s-au folosit teste de tip grilă.

În ce privește informatizarea și digitalizarea instituției, șeful ANAF a arătat că și acum se folosește un program din 2005: „Din 2005 folosim același program, abia acum vorbim SFERA. Facem analiză de risc cu instrumemte de acum 15 ani”, a spus Heiuș.


Vezi continuarea pe defapt.ro.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Situație absurdă. Un clujean a fost somat de ANAF pentru o datorie de 3 lei! Riscă BLOCAREA CONTURILOR

Ultimele Stiri
abonare newsletter