Administrație

Iarna a revenit, la munte. Utilajele de deszăpezire, scoase pe drumurile județene din Cluj.

Iarna a revenit la munte, iar pe mai multe drumuri județene din Cluj s-a intervenit cu utilaje de deszăpezire.

Iarna a revenit la munte. Se intervine cu utilaje de deszăpezire pe mai multe drumuri județene . Sursă foto: Facebook/ Consiliul Județean Cluj Iarna a revenit la munte. Se intervine cu utilaje de deszăpezire pe mai multe drumuri județene . Sursă foto: Facebook/ Consiliul Județean Cluj

 

 


Iarna a revenit la munte, iar pe mai multe drumuri județene din Cluj se intervine cu utilaje de deszăpezire, anunță reprezentanții Consiliului Județean Cluj. 

 


În această dimineață s-a acționat pe șapte drumuri județene cu cinci utilaje în zona Huedin, folosindu-se material antiderapant. 

Totodată, în Gilău s-a intervenit pe opt drumuri tot cu cinci utilaje, iar în Turda s-a intervenit pe trei drumuri județene cu trei utilaje. 


„În continuare se acționează cu utilaje şi cu materiale antiderapante pentru combaterea fenomenului de polei în zonele unde se impune acest lucru. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate”, se arată în comunicatul transmis de către Consiliul Județean Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Utilaje de deszăpezire, prezente pe drumurile județene din Cluj. CJ: „Circulația se desfășoară în condiții dificile”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter