Administrație

Restricții de circulație, pe Autostrada Sebeș-Turda, la Teiuș

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj anunță restricții de circulație în perioada pe Autostrada Sebeș-Turda (A10), la Teiuș.

FOTO: Facebook/ Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj FOTO: Facebook/ Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj

 

 


Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj anunță restricții de circulație în perioada 23.10.2023 – 26.10.2023 pe Autostrada Sebeș-Turda (A10), km 24+000 - km 29+250, calea 2. Este vorba despre breteaua aferentă nodului rutier Teiuș, unde antreprenorul Aktor - Euro Construct Trading '98 realizează lucrări de reparații.

 


„Se va închide circulaţia pe breteaua A4 aferentă nodului rutier Teiuş, care face legătura între DN14B şi autostrada A10. Se efectuează încercări statice și dinamice la pasajele de la km 25+087, km 25+450, km 26+253, km 26+550 și lucrări de reparații rosturi de dilataţie la pasajul de la km 25+087, calea 2 (sensul Turda - Sebeş)”, a transmis Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj.

Traficul va fi deviat pe calea 1, sensul Sebeș - Turda, iar circulaţia se va desfăşura în ambele sensuri pe câte o bandă de circulaţie. 


„Sensurile de deplasare vor fi delimitate cu balize direcţionale pe care se vor monta lămpi cu lumină galbenă intermitentă. Rugăm participanții la trafic care circulă dinspre Turda spre Teiuș și Blaj să utilizeze Nodul Aiud pentru a coborî de pe autostradă - Nodul Rutier Teiuș nu va putea fi folosit pentru ieșirea dinspre Turda spre Teiuș și Blaj (DN14B). Vă rugăm să circulați cu atenție și să respectați semnalizarea temporară!”, mai transmite DRDP Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe A3, între Nădășelu și Turda

Ultimele Stiri
abonare newsletter