Actualitate

UPDATE: Bărbatul care hărțuiește studente într-un cămin din Cluj, sub control judiciar pentru 60 de zile

Bărbatul care urmărea și hărțuia studente, inclusiv în căminele din campusul UBB, a fost reținut de polițiști. UPDATE: Magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii l-au arestat pe bărbatul care hărțuiește studente în căminele din Cluj / Foto: Arhivă UBB Polițiștii l-au arestat pe bărbatul care hărțuiește studente în căminele din Cluj / Foto: Arhivă UBB

 

 


Bărbatul a abordat studente în mai multe locații din Cluj-Napoca, inclusiv în baia unui cămin studențesc al UBB și le-a făcut propuneri indecente.

 


Totodată, individul s-a masturbat în public:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La data de 7 iunie a.c., polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru 4 infracțiuni. În fapt, la data de 5 iunie a.c., în urma unor imagini apărute în spațiul public cu privire la un bărbat care ar fi abordat mai multe studente în Cluj-Napoca, având o atitudine hărțuitoare, polițiștii din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire.


În baza verificărilor și a activităților investigativ-operative demarate în cauză, polițiștii au stabilit că în perioada aprilie a.c. – mai a.c., acesta ar fi abordat studente în diferite locații publice din Cluj-Napoca, precum și într-un cămin studențesc din municipiu, manifestând o atitudine hărțuitoare față de acestea și făcându-le propuneri indecente.

De asemenea, în data de 17 mai a.c. și 2 iunie a.c., cel în cauză ar fi săvârșit acte de exhibiționism în spațiul public”, a transmis IPJ Cluj.


Individul este cercetat acum pentru patru infracțiuni: hărțuire, agresiune sexuală, ultraj contra bunelor moravuri și violarea sediului profesional.

„Ca urmare a activităților investigative și a probatoriului administrat în cauză, cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire, agresiune sexuală, ultraj contra bunelor moravuri și violarea sediului profesional. La data de 7 iunie a.c. polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bărbat, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, a adăugat IPJ Cluj.

Vezi mai multe detalii aici: Un bărbat este acuzat că urmărește studente în Cluj-Napoca: „Este un dubios prin oraș care hărțuiește fete și intră peste ele la baie”

 

UPDATE: Bărbatul a fost pus sub control judiciar 

„Bărbatul reținut pentru 24 de ore de polițiști, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de hărțuire, agresiune sexuală, ultraj contra bunelor moravuri și violarea sediului profesional a fost prezentat magistraților în cursul zilei de azi, care au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis ulterior IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

UBB admite că un bărbat necunoscut a intrat în baia unui cămin și a speriat mai multe fete: „Cunoaștem incidentul”

Bărbatul care urmărește studente prin Cluj-Napoca, cunoscut în Gheorgheni: „De 10 ani face așa”

abonare newsletter