Actualitate

Clujenii, invitați la dezbatere privind taxele locale pe anul 2022

Primăria Cluj-Napoca va organiza o dezbatere publică privind nivelul taxelor și impozitelor locale pentru anul 2022.

 

 


Miercuri, 22 septembrie 2021, ora 17.00 va avea loc dezbaterea publică online pe marginea proiectului de hotărâre privind stabilirea nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitele și taxele locale pentru anul 2022.

 


Proiectul supus dezbaterii publice s-a aflat în procedura de consultare publică în perioada 6 august 2021 – 19 august 2021. Documentele supuse dezbaterii publice pot fi consultate la acest link.

Persoanele care doresc să participe la această dezbatere pot să o facă potrivit procedurii de dezbatere publică în vederea elaborării și adoptării actelor administrative cu caracter normativ. Ele vor fi înscrise pe platforma online de videoconferință, pe baza unui formular completat online pe site-ul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, până înainte cu minimum 4 ore de ora stabilită pentru începerea ședinței, accesibil la acest link.


Cetățenii care s-au înscris în aceste condiții, vor primi un link prin e-mail, prin care se vor putea conecta la dezbaterea publică și vor putea lua cuvântul.

Dezbaterea publică va fi transmisă online pe pagina de Facebook Municipiul Cluj-Napoca și pe canalul YouTube al Primăriei Cluj-Napoca.


Taxele și impozitele nu au crescut în acest an

Anul acesta, taxele și impozitele nu au crescut la Cluj comparativ cu 2020, primarul Emil Boc anunțând că acestea rămân la fel ca în anul precedent.

„Primăria va menține același nivel al impozitelor și taxelor locale și pentru anul 2021. Nu se va majora nicio taxă și niciun impozit local. Potrivit legii, ele se vor indexa cu 3,8%, care este o obligație legală, cu rata inflației aferentă anului respectiv. În rest, taxele și impozitele locale nu se măresc la Cluj-Napoca în 2021. Această propunere o voi înainta consiliului local”, declara edilul, în noiembrie 2020, cu privire la taxele și impozitele pe 2021.


CITEŞTE ŞI

Clujenii, chemați să își exprime părerea cu privire la taxele și impozitele pe 2022

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter