Actualitate

FOTO. Au apărut noi tramvaie Astra Imperio în Cluj-Napoca

Apar noi tramvaie în Cluj-Napoca. Tramvaiele moderne au fost surprinse în trafic, în timp ce erau transportate.

 

 


Marca tramvaielor este Astra Imperio, iar azi au fost transportate câteva tramvaie din cele 12 promise pentru anul 2021.

 


Reamintim, că administrația locală a semnat, în 6 august 2018, un acord-cadru de furnizare tramvaie cu Astra Vagoane Călători SA. În baza acestui acord, s-au încheiat contracte subsecvente, potrivit cărora au fost furnizate municipalității un număr de patru tramvaie. În total, 12 tramvaie noi au ajuns la Cluj-Napoca în 2020, alte 12 urmând să sosească în cursul anului acesta.

În luna aprilie, alte patru tramvaie au fost achiziționate de Primăria municipiului Cluj-Napoca și au intrat în flota Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.


Este vorba despre patru tramvaie Astra Imperio, cu o valoare totală de 36.818.600 de lei (9.204.650 de lei/bucată). Tramvaiele arădene vor fi predate pe bază de proces verbal de predare-primire. Redevența datorată Municipiului Cluj-Napoca de CTP Cluj-Napoca este în cuantum de 0,03% din valoarea bunurilor concesionate, reprezentând suma de 11.045,58 lei/an.

CITEȘTE ȘI:


Încă patru tramvaie Astra Imperio vor intra în circulație, la Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter