Actualitate

Mustrări de conștiință pentru HOȚII din Florești. Au dus înapoi florile furate

Cei doi floreșteni care au furat câteva flori duminică din zona unui bloc de pe strada Urușagului au decis să le ducă înapoi în locul din care le-au luat. Aceștia au fost filmați de camerele de supraveghere montate în zonă.

 

 


Cei doi floreșteni nu au realizat că sunt filmați de camerele de supraveghere montate în zonă și aflați duminică la o plimbare cu câinele lor, au decis să fure câteva flori din apropierea unui bloc de pe strada Urușagului.

 


Ulterior, imaginile video în care cei doi sunt surprinși furând florile au fost făcute publice pe rețelele de socializare, fapt pentru care hoții au decis să înapoieze ceea ce au furat, a anunțat cel care a făcut publică filmarea.


Boc, la curent cu practica furtului de flori din Cluj

Această practică este una uzuală la Cluj, primarul muncipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, declarând luna trecută că unii clujeni fură flori din rondurile amplasate în oraș, pentru a și le duce acasă. Edilul susținea că are și imagini cu vinovații, pe care intenționează să le facă publice.

„Avem imagini cu oameni care fură flori din rondurile publice și mă tot gândesc dacă să le fac publice sau nu. Nu se poate să plantezi ca oraș, flori de primăvară și să vezi oameni care merg și le iau pentru a și le duce acasă. Oamenii ar trebui să știe că nu este permis să faci așa ceva”, spunea edilul în aprilie.


CITEȘTE ȘI

ATENŢIE! Bandă de hoţi pe străzile din Floreşti! Au dat două lovituri în ultima perioadă. FOTO

abonare newsletter