Actualitate

Emil Boc, consternat de clujenii care fură flori din ronduri: „E un lucru care arată lipsa de respect față de oraș”

Emil Boc se declară consternat de clujenii care aleg să fure flori din rondurile publice amplasate în oraș și amenință cu publicarea imaginilor în care apar „hoții de flori”.

 

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat joi la radio că unii clujeni fură flori din rondurile amplasate în oraș, pentru a și le duce acasă. Edilul susține că are și imagini cu vinovații, pe care intenționează să le facă publice. Boc a vorbit și despre problema cerșetoriei, practică devenită tot mai comună în Cluj-Napoca odată cu venirea primăverii, dar și despre gunoaiele aruncate în locuri nepermise.

 


„Avem imagini cu oameni care fură flori din rondurile publice și mă tot gândesc dacă să le fac publice sau nu. Nu se poate să plantezi ca oraș, flori de primăvară și să vezi oameni care merg și le iau pentru a și le duce acasă. Oamenii ar trebui să știe că nu este permis să faci așa ceva”, a spus edilul clujean.

Aruncarea deșeurilor în mod ilegal, o practică zilnică

Boc a explicat că cei vinovați au fost surprinși de polițiștii locali în timp ce furau florile, fiind amendați. Totodată, primarul s-a declarat îngrijorat cu privire la gunoaiele aruncate de unii clujeni în spații nepermise.


„În fiecare zi surprindem persoane care, în continuare duc deșeuri în spații nepermise, după lucrările pe care și le fac în apartamente, spre exemplu. E un lucru care arată lipsa de respect față de oraș”, a explicat Emil Boc.

Acesta a vorbit și despre practica cerșetoriei, care devine tot mai întâlnită în oraș, în special odată cu încălzirea vremii, cei în cauză fiind aduși cu mașina de către „oameni rău intenționați” și transformând acest lucru într-o adevărată afacere, după cum povestește primarul.


CITEȘTE ȘI

Parcul Feroviarilor, transformat în groapă de gunoi! Tarcea: „Cu astfel de situații ne întâlnim în fiecare săptămână”

Ultimele Stiri
abonare newsletter