Actualitate

Dejul, în șantier! Se modernizează trotuarele și drumurile de pe mai multe străzi. Ce zone sunt vizate?

Câteva trotuare și drumuri din municipiul Dej se află în curs de modernizare. Zonele vizate sunt străzile Dobrogeanu Gherea și Crângului, a declarat primarul Costan Morar.

 

 


Primarul municipiului Dej, Costan Morar, a anunțat că mai multe lucrări de modernizare se află în curs de desfășurare în câteva zone din oraș. Se lucrează la trotuare și încep pregătirile pentru modernizarea drumurilor.

 


„Lucrările de infrastructură pe strada Dobrogeanu Gherea sunt în plină desfășurare. După lucrările realizate pe strada Unirii și în zona sensului giratoriu de la Carrefour, în aceste zile se intervine pentru modernizarea trotuarelor pe strada Dobrogeanu Gherea și pe strada Crângului, în zona blocurilor L10-L7, precum și la pregătirile pentru modernizarea carosabilului”, a anunțat primarul pe rețelele de socializare.

Lucrările fac parte din proiectul cu finanțare nerambursabilă „Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană, reprezentat de strada Unirii, strada Dobrogeanu Gherea, strada Ecaterina Teodoroiu, strada Regina Maria, Strada Mircea cel Bătrân, strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și str. Gh. Șincai), strada Gheorghe Șincai, strada 1 Mai (între strada G. Coșbuc și strada I.P. Reteganul), strada Crângului”, finanțat prin Programul Operațional Regional–REGIO (2014-2020), a arătat primarul din Dej.


CITEȘTE ȘI

Șefi ai Poliției din Dej la chef cu interlopii clujeni în plină pandemie de COVID-19

 

abonare newsletter