Actualitate

Șefi ai Poliției din Dej la chef cu interlopii clujeni în plină pandemie de COVID-19

Alin Câmpean, șeful Poliției Municipiului Dej, a participat la o petrecere organizată pe 2 aprilie, totul fiind plănuit în cinestea lui „Roni”, un personaj controversat în lumea interlopă.

Șefii Poliției din Dej la chef cu interlopii clujeni în plină pandemie de COVID-19 Șefii Poliției din Dej la chef cu interlopii clujeni în plină pandemie de COVID-19

Cheful a avut loc pe 2 aprilie, în plină stare de urgență, și a avut loc pe Valea Tărpiului, în apropiere de Dej. Alin Câmpean a apărut alături de mai mulți grei din lumea interlopă, dar și cu Viorel Federiga, fost şef al Căpităniei Portului Dej, azi preşedinte al CA al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca.

Contactat de Libertatea, Alin Câmpean și-a rezervat dreptul de a nu face nici o declarație, în condițiile în care ”se desfășoară o cercetare disciplinară dispusă de IPJ Cluj. Haideți să așteptăm câteva zile și mai vorbim. Să așteptăm rezultatul anchetei”.


„Roni” Hitian, prieten la cataramă cu polițiștii

Ronald ”Roni” Hitian, 38 de ani, spune pentru sursa citată că nu e interlop: ”N-am scandaluri, n-am dosare. Tata e dascăl, mama e profesoară, iar eu am o firmă onestă de construcții cu 10 angajați. Am relații, fiindcă sunt pasionat de off-road și mai organizez evenimente.

Cu domnul comandant Câmpean și cu domnul căpitan Federiga sunt prieten apropiat”. ”Roni” afirmă că poza e de anul trecut, din septembrie, și pretinde că a fost ”un gest prostesc s-o urc pe net pe 13 aprilie, în plină stare de urgență. În poză mai apar Alifie, un prieten, lucrează în Anglia, și un băiat care e transportator de 30 de ani”.


O altă imagine, în care unul dintre protagoniști poartă mască de protecție și în care apare un polițist din Dej, ar fi fost făcută la o altă petrecere și postată ulterior pe rețelele sociale. Valer Gavrilă, agent-șef principal la Ordine Publică, apare alături de Cosmin Pop, autointitulat ”Sharpele Nebunu” pe Instagram.

Ultimele Stiri
abonare newsletter