Actualitate

Când va fi gata drumul de pe Valea Chintăului? Boc: „Se lucrează la acest proiect”

Lucrările pe drumul de pe Valea Chintăului se află în desfășurare, declară primarul Emil Boc. Asfaltarea ar putea fi făcută după luna iulie a anului în curs.

 

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat joi la radio că lucrările la drumul de pe Valea Chintăului se află în proces de desfășurare, asfaltarea acestuia fiind preconizată să înceapă după luna iulie a acestui an.

 


Drumul de pe Valea Chintăului a fost cedat primăriei municipiului Cluj-Napoca de către Consiliul Județean Cluj, în acest moment, acesta fiind avariat și fără iluminat public, după cum reclamă locuitorii din zonă.

Asfaltarea, realizată după vara acestui an

Întrebat care este stadiul lucrărilor, primarul Emil Boc a precizat că în vara acestui an ar trebui să fie finalizate acțiunile desfășurate de compania de apă și de Electrica, de abia apoi urmând să înceapă asfaltarea și modernizarea drumului.


„Se lucrează la acest proiect, dar depinde de celelalte regii - Compania de Apă Șomeș ori  Electrica. Ulterior, se vor realiza asfaltarea, trotuarele, plantarea arborilor și implementarea sistemelor moderne de iluminat LED”, a explicat edilul.

Conform primarului Emil Boc, lucrările desfășurate de regiile menționate ar trebui să fie finalizate până la finalul lunii iulie, după care vor fi demarate acțiunile de asfaltare a drumului.


CITEȘTE ȘI

Atenție, șoferi! Strat de GHEAȚĂ pe Valea Chintăului. Trei mașini au ajuns în șanț - FOTO

 

abonare newsletter