Actualitate

Atenție, șoferi! Strat de GHEAȚĂ pe Valea Chintăului. Trei mașini au ajuns în șanț - FOTO

O curbă de pe Valea Chităului a devenit patinoar. Mai multe mașini au ieșit în afara carosabilului, vineri dimineață.

 

 


Șoferii care circulă pe Valea Chintăului sunt sfătuiți să fie atenți la o porțiune din drum care e acoperită cu un strat generos de gheață, deși restul drumul este uscat. Un șofer avertizează că trei mașini au derapat și au ajuns în șanț în această dimineață, drumul fiind periculos chiar și pentru cei care circulă cu viteză redusă.

 


„Atenție mare pt cei care circulă pe Valea Chintăului spre Chinteni și invers!!! De pe carosabil uscat, exact in curbă o să vă apară in față o porțiune de 100 m cu un strat de gheață foarte generos! Până acum 3 mașini au ieșit in decor, iar până am ajutat la urcarea pe platforma a uneia, alte câteva au derapat la viteză foarte mică, reușind cu greu și noroc să se redreseze”, atenționează un participant la trafic.

Acesta spune că situația nu este nouă, iarnă de iarnă formându-se strat de gheață în această curbă, din cauza colmatării șanțului de scurgere a apei.


„Este exact același loc unde in fiecare an sunt aceleași probleme datorită faptului că apa de pe dealul respectiv curge direct pe drum , ca urmare a colmatării șanțului. Regia de drumuri ar putea oare cumva rezolva această problemă veche de cam 15 ani de zile ?”, mai arată acesta.

CITEȘTE ȘI


Polei pe drumurile din Cluj. În ce zone s-a intervenit cu material antiderapant?

 

abonare newsletter