Ştiri din Transilvania

Un primar și-a filmat fiica dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile ridicate. VIDEO

Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz-Băi, și-a filmat fetița de doar câțiva ani în timp ce o umiliea într-o cameră de hotel.

 

 


Traian Ogâgău, candidat PNL la primăria Sângeorz-Băi, a intrat în lumina reflectoarelor după ce pe internet a apărut o filmare cu el și fetița lui. Bărbatul o ține cu mâinile ridicate și cu fața la perete pe fiica lui și i-a cerut fraze precum „Nu mai sunt obraznică și nu o mai supăr pe mama și tata”, în timp ce Ogâgău îi spunea să repete după el: „O să fac exerciții și o să învăț”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotel și ce am făcut astăzi este ieșit din comun”. VEZI AICI VIDEO

Bărbatul a recunoscut într-un mesaj video postat pe pagina lui de facebook întâmplarea și dă vina pe rivalul său de la alegerile din această lună pentru apariția clipului video în spațiul public. Ogâgău este de părere că totul este opera celor de la PSD, dar cu toatea astea nu și-a cerut scuze și a prezentat un proverb: „Cine cruță nuiau, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”, a transmis edilul pe rețelele de socializare.


Polițiștii din cadrul IPJ Bistrița s-au autosesizat în acest caz și au început o anchetă împotriva lui Traian Ogâgău.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter