Actualitate

Primarul care și-a umilit fetița nu e la prima abatere. A apărut o nouă înregistrare cu el în care își terorizează familia

Primarul care și-a umilit fiica obligând-o să stea în genunchi în timp ce era dezbrăcată nu este la prima abatere. A apărut încă o înregistrare cu el în care își terorizează întreaga familie.

primar-umileste-fiica-inregistrare-terorizeaza primar-umileste-fiica-inregistrare-terorizeaza

 

 


După ce a apărut în spațiul public un videoclip cu primarul orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, în care și-a umilit fiica, a stârnit un val puternic de critici la adresa lui. Astăzi a apărut și o înregistrare audio cu el în care își terorizează familia. Acesta îi amenință și îi înjură, în timp ce trântește diferite obiecte.


Înregistrarea începe cu plânsul unui copil, în timp ce primarul se răsteşte. „Gura mică”, în timp ce trânteşte diverse obiecte. În tot acest timp, o altă voce, care pare a fi tot a unui copil, şoptește: „Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plâng”. Copila speriată întreabă: „Rămâne acasă? Ce bine ar face să plece, să se mute de la casa asta”. vezi toată înregistrarea aici


 

Apoi, bărbatul nervos începe să arunce înjurături și amenințări către toată familia, în special către fosta sa soție „Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap.
În inregistrare se aud vocile a doi copii, iar în a doua parte a înregistrării intervine o voce de femeie. Ea intervine doar la un moment dat şi îi spune bărbatului să-şi ducă lucrurile direct la Rapsodia şi că nu are ce căuta în Huniazilor, moment în care se aud tot felul de bufnituri urmate de ţipetele copilei îngrozite. Ulterior, se aude vocea bărbatului, care intervine spunând: „Tot, pregătit frumos, şi cu mine-ai încheiat! Ordinară şi penală ce eşti! Stai că te ... (ininteligibil). Aia-i lege. Exact ce meritai, aia ai să ai! (...) Îmi pare bine că ţi-am dat un pumn... un picior în cap ca la o minge”.


CITEȘTE ȘI:

Cât a scăzut traficul de pe Aeroportul Cluj, fără Untold și Electric Castle?

 


Șoferii clujeni au uitat complet de reguli. Au fost prinși băuți și fără permis!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter