Actualitate

Bicarbonat de sodiu, trucul pentru un mic dejun delicios!

Bicarbonatul de sodiu, ingredientul secret din cea mai delicioasă și reușită omletă. Ce trebuie să faci?

Bicarbonat de sodiu, trucul pentru un mic dejun delicios! Bicarbonat de sodiu, trucul pentru un mic dejun delicios!

 

 


Bicarbonatul de sodiu este utilizat în gospodărie fiecărui om, pentru că poate fi folosit în atât de multe moduri, chiar și când vine vorba de preparate culinare banale, precum micul dejun, pentru a transforma masa într-un adevărat deliciu culinar.

 


De exemplu, omleta de dimineață se poate transforma complet atunci când se adaugă la rețetă puțin bicarbonat de sodiu. Cum trebuie procedat?

Trucul cu bicarbonat de sodiu pentru un mic dejun delicios

Bicarbonatul de sodiu este ingredientul care te va ajuta să faci omleta perfectă, care îi va da pe spate pe cei dragi. Deși poate suna incredibil, bicarbonatul de sodiu îți poate schimba radical mâncarea obișnuită, într-o delicatesă de zile mari!


Așadar, pentru a face o omletă deosebită se procedează astfel:

Se bat ouăle spumă, iar peste ele se adaugă un praf de bicarbonat de sodiu, și se amestecă din nou. Ouăle bătute se pun în tigaie la prăjit, ca de obicei. Cu ajutorul prafului de bicarbonat de sodiu, omleta va ieși mult mai pufoasă decât în mod normal. Astfel, pe lângă gustul delicios, aspectul micului dejun pregătit pentru cei dragi va fi mai arătos și mai apetisant.


Ouă ochiuri cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu poate fi ingredientul magic și atunci când vine vorba de ouăle prăjite. În cazul acestui preparat, se presară câte puțin bicarbonat de sodiu peste ouăle sparte în tigaia încinsă. De asemenea, pentru a evita lipirea ouălelor de tigaie, se poate pune în uleiul încins, un vârf de cuțit de făină. Se lasă la rumenit, iar apoi se sparg ouăle în tigaie.

CITEȘTE ȘI:


Cum scapi de negi cu bicarbonat de sodiu? Trucul ieftin și eficient, făcut la tine acasă!

 

 

Cum scoți petele galbene de pe hainele albe? 5 remedii naturale care îți vor face viața mai ușoară

 

 

 

abonare newsletter