Actualitate

Cum scapi de negi cu bicarbonat de sodiu? Trucul ieftin și eficient, făcut la tine acasă!

Cum scapi de negi? Care este secretul bicarbonatului de sodiu în lupta cu negii?

Cum scapi de negi cu bicarbonat de sodiu? Trucul ieftin și eficient, făcut la tine acasă! Cum scapi de negi cu bicarbonat de sodiu? Trucul ieftin și eficient, făcut la tine acasă!

 

 


Cum scapi de negi? Un truc simplu și ieftin cu bicarbonat de sodiu care te scapă de ei cât ai clipi. Ce trebuie să faci?

 


Bicarbonatul de sodiu s-a dovedit a fi un adevărat ajutor pentru gospodinele din întreaga lume, având atât de multe beneficii pentru diferite treburi casnice, dar și pentru tine și sănătatea ta. Un lucru mai puțin știu, însă, este că acesta te poate ajuta să scapi de negi. Ce trebuie să faci pentru a scăpa de această problemă?

Cum scapi de negi cu bicarbonat?

Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din orice casă și poate fi folosit la o multitudine de treburi, de la prăjituri, la curățarea bucătăriei sau pentru a albi rufele. Pe scurt, este un adevărat prieten pentru multe dintre problemele casnice. Bicarbonatul de sodiu este o soluție ieftină și eficientă, care te face să uiți de tratamentele costisitoare din farmacii.


Pentru a scăpa de negi ai nevoie de doar două ingrediente naturale: bicarbonat de sodiu și ulei de ricin. Amestecă bicarbonatul cu uleiul până devine o pastă, apoi o aplici, de două ori pe zi, pe zona negilor.

Motivul pentru care acest tratament funcționează este faptul că bicarbonatul distruge țesutul care compune negii. Pentru a vedea rezultate, repetă aplicarea timp de o săptămână.


Cum scapi de negi cu busuioc?

O altă soluție bună pentru problema negilor este busuiocul. Astfel, trebuie să freci câteva frunze de busuioc într-un mojar, până se formează o pastă. Lafel, se aplică în zona dorită și se acoperă cu un plasture. Pentru ca acest procedeu să fie eficient este nevoie să îl aplici cel puțin două săptămâni, o dată pe zi.

Pentru un rezultat mai rapid, se recomandă pasta cu bicarbonat de sodiu, care trebuie aplicată doar o săptămână.


Ce întrebuințări mai are bicarbonatul?

Dacă aveți fețe de masă sau perdele îngălbenite de-a lungul timpului, tot ce aveți de făcut este să le lăsați la înmuiat timp de câteva ore într-o soluție cu apă și câteva linguri sănătoase de bicarbonat de sodiu. După ce s-au înmuiat, le puneți la spălat, pe program normal.

Bicarbonatul de sodiu te poate scăpa și de petele de pe aragaz, împreună cu oțetul. După ce acționează timp de 10-15 minute acest amestec, la final, se curăță cu un burete moale și se clătește.

CITEȘTE ȘI:

Cum scoți petele galbene de pe hainele albe? 5 remedii naturale care îți vor face viața mai ușoară
 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter