Actualitate

HOROSCOP 4 septembrie 2020. Balanțele au o zi plină, Taurii trebuie să-și calce pe orgoliu. Ce se întâmplă cu Scorpionii?

Horoscop 4 septembrie 2020. Berbecii au nevoie de încredere, iar Leii fac schimbări majore

HOROSCOP 4 septembrie 2020. Balanțele au o zi plină, Taurii trebuie să-și calce pe orgoliu. Ce se întâmplă cu Scorpionii? HOROSCOP 4 septembrie 2020. Balanțele au o zi plină, Taurii trebuie să-și calce pe orgoliu. Ce se întâmplă cu Scorpionii?

 

 


Horoscop 4 septembrie 2020. Ce au pregătit astrele pentru nativi? Ce se întâmplă cu viața Peștilor?

 


Berbec

Trebuie să ai mai multă încredere în cei din jurul tău, în ciuda trecutului plin de trădări și a persoanelor care v-au demonstrat că nu le mai puteți oferi încredere. Nu înseamnă că toată lumea e la fel. Spre seară ai putea primi o vizită neașteptată din partea unei rude îndepărtate, care vine cu vești bune și multe surprize care te vor încânta.


Taur

Ar fi cazul să-ți recunoști vina în fața unei persoane importante. Dacă știi unde ai greșit, lasă-ți orgoliul deoparte și fii sincer cu persoana iubită. Recunoaște-ți fapta și oferă-i niște explicații. Dacă continui să tratezi situația cu tăcere, atunci supărarea va crește constant, iar acest lucru ar putea duce direct la despărțire. Nu asta îți dorești, nu-i așa?


Horoscop 4 septembrie 2020. Gemeni

Ai parte de beneficii uriașe din punct de vedere sentimental, așa că a venit momentul să-ți deschizi inima, să ai curaj pentru a lua atitudine. La scurt timp, vei vedea cum lucrurile vor merge ca pe roate. Există șanse mari ca unii Gemeni să se căsătorească până la finalul acestui an sau cel puțin să-ți oficializeze logodna. Bat clopote de nuntă!

Rac


Este ziua în care gândurile financiare nu-ți vor da pace, iar problemele banilor te vor frământa constant. Până la finalul zilei nu-ți va fi clar dacă vei ești sub sau peste buget. Pentru orice eventualitate, ai putea să-ți înfrânezi dorința de cheltuială inutilă. Nu va fi o zi potrivită pentru cumpărături, indiferent cât de esențiale sunt lucrurile de pe lista ta de cumpărături.

Leu

A venit momentul să te gândești la reînnoirea vieții tale. Câteva relații mai vechi, pe care le credeai încheiate, se pot dovedi demne de continuitate. Încearcă-ți norocul și trimite un e-mail sau dă un telefon de curtoazie azi. Nu ai nimic de pierdut, ba dimpotrivă, vei avea multe de câștigat. Investește timp și în creșterea unei plante, dezvoltarea unei relații sau a unei idei. Mai pe scurt, fă lucrurile să crească!

Horoscop 4 septembrie 2020. Fecioară

Organizarea nu ar trebui să reprezinte un chin pentru tine și nici să îți ia mult timp. Găsește un prieten mai metodic și cere-i câteva sfaturi, trucuri și tehnici pentru a ține sub control haosul care este prezent în viața ta. Oamenilor le va face mare plăcere să împărtășească astfel de experiențe cu tine și vei vedea că vor avea idei care ți se potrivesc și pe care le poți integra cu ușurință în modul tău de a face lucrurile.

Balanță

Ți-ai încărcat programul cam tare astăzi și ar fi cazul să încerci să renunți la unele planuri. O parte din stresul resimțit este auto-provocat. Dacă ai face un mic efort să vezi lucrurile într-un mod mai lipsit de griji, vei începe să te simți mai detașat, relaxat și fără o asemenea greutate pe umeri. Emoțiile tale ar putea avea o notă de negativitate, dar asta se întâmplă din cauza faptului că ești distras. Întoarce spatele grijilor personale și implică-te în activități mai pozitive și relaxante.

Scorpion

Într-o negociere delicată poate exista un punct neașteptat de apropiere care implică unele probleme pline de umor. Lasă-ți simțul umorului să ghideze discuția în favoarea ta. Profită de situație și te vei simți grozav la final. Vei obține cu siguranță succesul fără ca nimeni să-și dea seama. Acest lucru îți va permite să lucrezi din greu la un compromis, dar nu-ți dezvălui secretele. Cheia în situația de față este să fii flexibil.

Săgetător

Îți vei găsi greu cuvintele azi, din cauza abundenței ideilor din capul tău. Se mișcă atât de rapid încât nu ai un singur gând coerent. Dacă îți dorești cu adevărat să transmiți un mesaj cu sens, va trebui să joci rolul interpretului de argou, pentru a ajuta oamenii să varianta de limbaj pe care o vorbești azi. Acest lucru nu va necesita prea mult efort, atâta timp cât schițezi toate conceptele de nivel înalt și lași detaliile deoparte, pentru o zi mai liniștită. Încearcă să rămâi la imaginea de ansamblu azi.

Horoscop 4 septembrie 2020. Capricorn

Pentru tine ziua de vineri va însemna multă muncă. Dar cu toate că sarcinile de la locul de muncă îți dau mari bătăi de cap, vei reuși să le duci la bun-sfârșit, dacă vei pune multă concentrare în ceea ce ai de făcut. După primirea rezultatelor vei realiza că tot efortul a meritat. O persoană din trecut reapare în viața ta și îți provoacă un gol în stomac. Nu ar trebui să te lași intimidat și nici nu este recomandat să iei decizii pripite.

Vărsător

Finalizarea unui proiect important te tentează să faci anumite sacrificii. Ar putea să merite acele sacrificii, însă nu uita să iei în calcul și varianta în care acestea nu merită și totul va începe să meargă prost. Pentru a face unele sacrificii, situația ta financiară trebuie să fie una solidă, iar riscurile cât mai mici, aproape nule. Nu te aventura la cheltuieli, dacă nu ai variante de rezervă. Spre seară, un prieten îți va face o propunere interesantă, care chiar te va pune pe gânduri.

Pești

Treci printr-o perioadă nu tocmai plăcută pe plan personal. Primești de la partener tot felul de reproșuri, iar majoritatea dintre ele sunt întemeiate. Partenerul tău are dreptate, iar tu ar trebui să încetezi să mai fugi de responsabilitate, chiar dacă asta e prima idee ce ți-a venit în mine. Ar trebui să iei unele măsuri pentru a îndrepta situația în care te afli. Seara vei afla o veste legată de o sumă de bani.

CITEȘTE ȘI:

Vulpița, surprinsă în Mănăștur. E drăguță, dar nu vă apropiați de ea! FOTO/VIDEO

 

Hoții au prins TUPEU în Cluj. Jafuri în serie din magazine, pagube de mii de lei

 

 

abonare newsletter