Actualitate

Hoții au prins TUPEU în Cluj. Jafuri în serie din magazine, pagube de mii de lei

Mai multe persoane bănuite de furt au fost reținute de polițiștii clujeni.

Hoții au prins TUPEU în Cluj. Jafuri în serie din magazine, pagube de mii de lei Hoții au prins TUPEU în Cluj. Jafuri în serie din magazine, pagube de mii de lei

 

 


În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție, au fost identificate două persoane – o tânără de 19 ani și un tânăr în vârstă de 24 de ani, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de furt.

 


Conform probatoriului administrat, în data de 31 august, respectiv 2 septembrie a.c., cei doi ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul unui supermarket din Cluj-Napoca.

Totodată, miercuri, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de sustragerea unui telefon mobil din incinta unui magazin situat în centru, în data de 31 august, creând un prejudiciu de circa 3.000 de lei. Telefonul mobil a fost recuperat.


Bărbat din comuna Luna, acuzat de furturi în serie

Tot în data de 2 septembrie, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda, împreună cu poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 32 de ani, din comuna Luna, bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.

În fapt, în data de 21 august, bărbatul ar fi pătruns prin efracţie în interiorul unui local de alimentaţie public, de pe raza localităţii Mihai Viteazu, de unde ar fi sustras circa 7.000 de lei. Mai departe, în data de 12 iulie, cel în cauză ar fi pătruns prin forţarea căii de acces, a unei societăţi comerciale din Turda, de unde ar fi sustras un laptop.


Totodată, în perioada 12-17 iunie, acesta ar fi forţat portiera unei autoutilitare, din care ar fi sustras mai multe documente şi o staţie de emisie-recepţie, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei. În aceeaşi perioadă, bărbatul ar fi pătruns în acelaşi mod în alte două autovehicule, însă fără a sustrage vreun bun.

CITEȘTE ȘI:


Trei hoți care furau bunuri din mașini, identificați după o razie în Dej

 

 

abonare newsletter