Actualitate

Trei pacienți de la ATI, transferați la Oradea. Prefect: „Sunt cazuri din alte județe pe care le transferăm ca să facem loc pentru clujeni”

Trei pacienți de la o secție de Anestezie și Terapie Intensivă din Cluj au fost transferați la Spitalul Municipal Oradea, sâmbătă.

Trei pacienți de la ATI, transferați la Oradea. Prefect: „Sunt cazuri din alte județe pe care le transferăm că sa facem loc pentru clujeni” Trei pacienți de la ATI, transferați la Oradea. Prefect: „Sunt cazuri din alte județe pe care le transferăm că sa facem loc pentru clujeni”

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a declarat că cei trei pacienți provin din alte județe, decizia de a fi transferați fiind luată pentru a decongestiona secțiile din Cluj-Napoca, astfel încât să poată fi preluați pacienții din județ care trebuie internați aici.

„La Cluj încă mai sunt pacienți la terapie intensivă din alte județe și încercăm să îi trimitem în alte părți, că să ne decongestionăm. Repet, sunt cazuri din alte județe, pe care le transferăm ca să facem loc pentru clujeni”, a declarat Mircea Abrudean, pentru Monitorul de Cluj.


Prefectul a mai spus că, de luni, locurile la terapie intensivă din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase vor fi suplimentate cu încă 11, de luni.

„De luni va fi deschisă o nouă secție de terapie intensivă de 11 paturi la SCBI”, a afirmat acesta.


CITEȘTE ȘI

Spitalele COVID din Cluj se apropie de CAPACITATEA MAXIMĂ! Unitate de cazare cu 60 de locuri pentru bolnavii cu forme ușoare

 

abonare newsletter