Actualitate

UNTOLD își strigă nemulțumirea: „Dacă festivalul nu se poate organiza, spuneți clar!”

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea sunt nemulțumiți de faptul că Guvernul Orban îi ține în șah și nu le comunică negru pe alb dacă și în ce condiții ar putea organiza evenimentele în 2020.

untold-isi-striga-nemultumirea-daca-festivalurile-nu-se-pot-organiza-spuneti-ne-clar, sursă foto: Facebook Edy Chereji untold-isi-striga-nemultumirea-daca-festivalurile-nu-se-pot-organiza-spuneti-ne-clar, sursă foto: Facebook Edy Chereji

„Cum am putea noi să solicităm autorităților anularea festivalurilor?! Noi, care lucrăm 360 de zile pe an pentru 4 zile de festival x2? Credeți, că există cineva care să își dorească mai mult decât noi organizarea festivalurilor? Ceea ce am cerut autorităților, încă din luna martie, când ne-am arătat sprijinul în bătălia cu COVID-19, din proprie inițiativă, a fost clarificarea situației noastre ca industrie: vom putea sau nu vom putea organiza evenimente mari în această vara/an”, a declarat directorul de comunicare Untold, Edy Chereji.

Nu e vorba doar de Untold, ci de Electric Castle, TIFF, Jazz in the Park, Street Food Festival!

Chereji spune că li s-a explicat că trebuie să aibă răbdare, să urmărească evoluția pandemiei de coronavirus, lucru pe care l-au și respectat. De asemenea, fanii Untold și Neversea au fost îndrumați să respecte indicațiile autorităților, să fie înțelegători și să aibă răbdare. Atunci când au văzut că întârzie clarificările, organizatorii Untold au venit cu soluția „transformării” biletelor.


CITEȘTE ȘI:

CORONAVIRUS 1:0 UNTOLD! Cel mai mare festival din Cluj anunță ce se întâmplă în 2020

 


„Noi am făcut ceea ce a depins de noi: am ascultat, ne-am implicat, am îndrumat, am luat decizii care să îi protejeze pe fanii noștri. Dar, mai departe avem nevoie de clarificări din partea autorităților. Și nu e vorba doar de noi, Untold și Neversea. E vorba de toate evenimente din această vară, fie că vorbim de Electric Castle, de TIFF, Jazz în the Park, Street Food Festival, concerte, toată lumea are nevoie de claritate din partea autorităților: se pot organiza sau nu se pot organiza? E atât de simplu!”, mai spune Edy Chereji.

Chereji: „Nu putem să ne organizăm activitatea în condițiile astea!”

„Dacă nu se pot organiza, spuneți-ne clar pe ce perioadă nu se vor putea organiza, fiindcă nici noi, nici colegii de breaslă nu putem să ne organizăm activitatea cu decizii asumate pe maxim 30 de zile! Iar dacă se pot organiza, spuneți-ne în ce condiții se pot organiza și apoi lăsați-ne pe noi să decidem dacă, în condițiile noilor restricții (gen distanțare socială din 2 în 2 metri, maxim 3 oameni care pot forma un grup), putem sau nu putem crea experiența de festival pe care o așteaptă toată lumea”, a mai cerut directorul de comunicare Untold.


CITEȘTE ȘI:

Strigăt de la Cluj: România, mereu mai cu moț! În toată Europa, până și în Bulgaria, se poate rezolva o chestiune importantă pentru viața socială. La noi, NU!

 


Spectacolele în aer liber ar putea fi permise după 1 iunie. Ce se întâmplă cu Untold sau Electric Castle

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter