monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Primăria Floreşti oferă 200 de lei pentru cetăţenii care au nevoie de alimente de bază

Primăria Floreşti a luat trei decizii importante în contextul pandemiei de coronavirus.

primaria-floresti-ofera-200-de-lei-pentru-cetatenii-care-vor-sa-si-cumpere-alimentte-de-baza

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă din Floreşti a decis să ofere suma de 200 de lei sub forma de voucher pentru persoanele care au nevoie de sprijin financiar în vederea achiziţionării unor alimente de bază.

Floreştenii vor putea depune o cerere prin care să solicite, o singură dată, un ajutor de 200 de lei din partea primăriei pentru achiziţionarea unor alimente de bază. Coșul va conține alimente de bază precum: ouă, salam, cașcaval, făină, carne, zahăr, ulei.


CITEȘTE ȘI:

Strigător la cer, se întâmplă la Florești! Amendat de Poliția Locală pentru că l-a făcut „netrebnic” pe Facebook pe primarul Șulea


Cei care vor să beneficieze de acest ajutor trebuie să depună la primărie următoarele: declarație pe proprie răspundere că nu au un venit impozabil, actele doveditoare ale domiciliului stabil în Comuna Florești precum și copii după actele de identitate / certificatele de naștere ale membrilor majori / copii sub 14 ani ai familiei.

Tot în cadrul şedinţei de ieri, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a recomandat tuturor floreştenilor purtarea de măşti de protecţie de orice formă în spaţiul public. Oficialii au mai decis ca Paştile să fie distribuite prin reţeaua de magazine din localitate, fiind în prealabil sigilate.


CITEȘTE ȘI:


În an electoral și plină pandemie de coronavirus, Șulea vrea parteneriat public-privat pentru Centura Ocolitoare a Floreștiului

CITEȘTE ȘI:

Dezinfecție ILEGALĂ. Firmele care se ocupă de dezinfecția în Florești nu au autorizație DSP

CITEȘTE ȘI:


Reacția primarul Horia Șulea după ce a fost condamnat la închisoare: „Sunt siderat...”