Actualitate

Adevărata viaţă de LUX, la Cluj. Cum arată un APARTAMENT CU PISCINĂ în living? – GALERIE FOTO

Perioada în care românii vedeau doar în filme locuinţe de lux a apus. Cel mai scump apartament scos la vânzare pe piaţa imobiliară din Cluj este evaluat la 590.000 de euro. Are doar patru camere, dar într-una dintre ele este amenajată o piscină.

Clujul începe să devină tot mai atractiv pentru oameni de afaceri cu buzunarele pline, dar şi pretenţiile lor sunt pe măsură. Constructorii se înghesuie să ofere vile şi penthouse-uri cu finisaje de lux, balcoane generoase şi panorame extraordinare. Dar, ce faci când vrei să fii sigur că oferta ta nu o bate nimeni? Amenajezi în apartament o piscină!

În vreme ce garsonierele au ajuns la preţuri exorbitante – monitorulcj.ro a scris despre locuinţa de numai 11 mp scoasă la vânzare pentru 25.000 de euro –, un astfel de apartament pare o oportunitate extraordinară.


Locuinţa se află într-un imobil cu 4 etaje din cartierul Bună Ziua şi are o suprafaţă de 175 metri pătraţi. Elementul surpriză din anunţul publicat de site-ul olx.ro e că într-una dintre cele patru încăperi ale apartamentului se află o piscină. Iar asta nu e tot... În imaginile postate pe acelaşi site de imobilire se pot vedea, alături de bazin, un bar, un şemineu şi şi o saună pentru relaxare.

Apartamentul de lux din Bună ziua este pardosit cu parchet, gresie şi... marmură, ceea ce îl face cu atât mai valoros.


Apartamentul este vândut printr-una dintre cele mai cunoscute agenţii imobiliare din Cluj şi, în acest moment, conduce în clasamentul celor mai scumpe apartamente de pe piaţă.

Şi pentru că, într-un asemenea apartament nu veţi duce lipsă de musafiri, locuinţa vine la pachet cu nu mai puţin de patru locuri de parcare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter