monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Adevărata viaţă de LUX, la Cluj. Cum arată un APARTAMENT CU PISCINĂ în living? – GALERIE FOTO

Perioada în care românii vedeau doar în filme locuinţe de lux a apus. Cel mai scump apartament scos la vânzare pe piaţa imobiliară din Cluj este evaluat la 590.000 de euro. Are doar patru camere, dar într-una dintre ele este amenajată o piscină.

Un apartament din Cluj are piscina in interior

Clujul începe să devină tot mai atractiv pentru oameni de afaceri cu buzunarele pline, dar şi pretenţiile lor sunt pe măsură. Constructorii se înghesuie să ofere vile şi penthouse-uri cu finisaje de lux, balcoane generoase şi panorame extraordinare. Dar, ce faci când vrei să fii sigur că oferta ta nu o bate nimeni? Amenajezi în apartament o piscină!

În vreme ce garsonierele au ajuns la preţuri exorbitante – monitorulcj.ro a scris despre locuinţa de numai 11 mp scoasă la vânzare pentru 25.000 de euro –, un astfel de apartament pare o oportunitate extraordinară.


Locuinţa se află într-un imobil cu 4 etaje din cartierul Bună Ziua şi are o suprafaţă de 175 metri pătraţi. Elementul surpriză din anunţul publicat de site-ul olx.ro e că într-una dintre cele patru încăperi ale apartamentului se află o piscină. Iar asta nu e tot... În imaginile postate pe acelaşi site de imobilire se pot vedea, alături de bazin, un bar, un şemineu şi şi o saună pentru relaxare.

Apartamentul de lux din Bună ziua este pardosit cu parchet, gresie şi... marmură, ceea ce îl face cu atât mai valoros.


Apartamentul este vândut printr-una dintre cele mai cunoscute agenţii imobiliare din Cluj şi, în acest moment, conduce în clasamentul celor mai scumpe apartamente de pe piaţă.

Şi pentru că, într-un asemenea apartament nu veţi duce lipsă de musafiri, locuinţa vine la pachet cu nu mai puţin de patru locuri de parcare.