monitorulcj.ro Menu

Actualitate

PROTESTE. Peste 100 de clujeni au cerut DEMISIA premierului Dăncilă. "Iohannis nu-i ierta, demisia!"

Peste 100 de persoane au protestat, duminică seara, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca şi cer demisia premierului Viorica Dăncilă.

Protestatarii s-au adunat, duminică seara, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca având afişe cu mesaje precum "Iohannis nu-i ierta, demisia", "Nu vrem ca penalii să facă legi", "Jos ciuma roşie", "Dăncilă demisia 20-20 ani fără PSD şi penali în posturi publice", dar şi steaguri tricolore şi cu # Rezist, precum şi steaguri ale Uniunii Euorpene.

Protestatarii au scandat "Demisia", "Fără penali", "Justiţie nu corupţie", "Nu cedăm nu capitulăm".

"Cerem demisia premierului Dăncilă care nu ştie să lege două vorbe şi face gafă după gafă. Ne face de ruşine în Europa şi s-a dovedit incapabilă să execute mandatul şi la un nivel mediocru. Premierul a preluat o prerogativă a preşedintelui, cea de politică externă şi a refuzat să participe la o întâlnire cu BNR. Trebuie să ieşim în stradă în momente critice şi să ne facem vocea auzită", a spus un protestatar.

Protestul nu a fost autorizat şi a fost supravegheat de jandarmi. În jurul orei 19,30, protestatarii au pornit într-un marş prin zona centrală a oraşului.