Actualitate

Razie la periferia Clujului. Urmărit naţional pentru furt, prins de poliţiştii clujeni.

Polițiștii clujeni au făcut o razie la periferia municipiului Cluj-Napoca, pentru depistarea celor care comit fapte ilicite și a celor care se sustrag cercetărilor, ori sunt urmăriți în temeiul legii. În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat un urmărit național. Acesta a fost încarcerat la penitenciar.

La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii au organizat și derulat o razie cu efective mărite pe Calea Dezmirului și strada Platanilor, din Cluj-Napoca.

Au participat 34 de polițiști de ordine publică, investigații criminale, rutieri, criminaliști, luptători de acțiuni speciale, 10 jandarmi și 12 polițiști locali.


„În cadrul acțiunii au fost legitimate 268 de persoane, 7 dintre acestea. bănuite de fapte ilicite, fiind conduse la unitatea de poliție.

Polițiștii au depistat un bărbat, de 51 de ani, din Cluj-Napoca, urmărit național. Cel în cauză are de executat 1 an de închisoare, în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Gherla, pentru comiterea unui furt. Bărbatul a fost încarcerat la penitenciar.


Polițiștii rutieri au verificat 22 de autovehicule și au constatat 2 infracțiuni rutiere: conducerea unui vehicul fără permis și uz de fals”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

abonare newsletter