Actualitate

Un tânăr care a terminat studiile în Cluj conduce cabinetul vicepreședintelui Republicii Moldova

Ion Ranga este un tânăr din Republica Moldova care a absolvit cursurile Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca. Acum, la doar 25 de ani, Ion deține o funcție importantă în Parlamentul Republicii Moldova.

Sursă foto Facebook Ion Ranga Sursă foto Facebook Ion Ranga

În urmă cu câteva zile, Ion Ranga, la doar 25 de ani a devenit șeful cabinetului vicepreședintelui Iurie Leancă. După terminarea studiilor la Cluj, tânărul s-a făcut remarcat prin implicarea sa în mai multe proiecte internaționale atât sociale cât și politice.

Ion Ranga se arată ca fiind un tânăr plin de energie și inițiativă, deschis noilor idei, motiv pentru care a și făcut un apel către tineri să îi trimită sugestii, să își expună problemele cu care se confruntă sau inițiativele care au nevoie de promovare parlamentară.


Bărbatul vede această funcție ca o oportunitate prin care să îi reprezinte pe tinerii moldoveni.

„Ce ține de funcția mea, cred că este o mare responsabilitate, pentru că de nivelul randamentului meu aici, depinde într-o oarecare măsură activitatea vicepreședintelui Parlamentului. De asemenea această funcție reprezintă o oportunitate să ajut și să promovez interesele tinerilor din Republica Moldova, deziderat pe care mi l-am asumat încă acum 2 ani, când am fost ales președintele organizației de tineret a Partidului Popular European din Moldova. Începând de atunci am fost implicat în peste 70 de proiecte care au tangență cu tinerii din țara noastră”, a declarat Ion Ranga.


Clujul este un punct de referință pentru șeful cabinetului vicepreședintelui. Un loc plin de viață, în  care a avut parte de cele mai frumoase experiențe, care l-au ajutat să devină cine este astăzi.

„Perioada studenției din Cluj au fost cei mai frumoși ani din viața mea. Clujul este un oraș extraordinar, plin de oportunități și beneficii pentru tineri, pentru studenți. Toate cunoștințele și experiența acumulată acolo m-a ajutat enorm în activitatea mea care a urmat. Cu această ocazie vreau să le mulțumesc tututor profesorilor din cadrul departamentului de Științe Politice al FSPAC, Universitatea Babeș-Bolyai”, a spus tânărul.


Pentru Ion Ranga, Cluj-Napoca a devenit cea de-a doua casă și mărturisește că dacă ar fi vreodată să plece din Republica Moldova, s-ar muta în Inima Ardealului.

Etichete: iurie leanca
Ultimele Stiri
abonare newsletter