Actualitate

UPDATE ALERTĂ ÎN SIRIA: SUA au lansat peste 50 de rachete de croazieră asupra unei baze aeriene siriene

Statele Unite au lansat rachete de croazieră contra unei baze aeriene din Siria, potrivit datelor oferite de oficiali americani, informează Reuters, citat de Agerpres. Şase persoane au murit în urma atacului a transmis armata siriană, care a adăugat că va continua ”lupta împotriva terorismului” pentru a readuce ”pacea şi securitatea în toată Siria”.

ALERTĂ ÎN SIRIA: SUA au lansat peste 50 de rachete de croazieră asupra unei baze aeriene siriene  sursa foto romaniatv.net ALERTĂ ÎN SIRIA: SUA au lansat peste 50 de rachete de croazieră asupra unei baze aeriene siriene sursa foto romaniatv.net

Această acțiune a avut loc ca urmare a atacului chimic care a avut loc marți, prin care SUA consideră responsbile de această tragedia forțele președintelui Siriei.

Astfel, peste 50 de rachete de croazieră Tomahawk au fost trase de pe distrugătoarele marinei americane din Mediterană.


Statele Unite ale Americii au precizat că evenimentul de vineri a avut loc ca un răspuns la atacul chimic care a avut loc în această săptămână în Siria.

SUA nu sunt singurele care consideră responsabil regimul președintelui Assad, ci și alte state importante ca Franța, Marea Britanie.

Etichete: rachete siria sua
Ultimele Stiri
abonare newsletter