Actualitate

David Ciceo reprezintă România la cea mai importantă conferinţă internaţională din industria aviaţiei

Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, a fost invitat în calitate de speaker la Conferinţa anuală Passenger Terminal, ediţia 2017, care se va desfăşura anul viitor la Amsterdam, Olanda.

Directorul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj va participa la Passenger Terminal Conference din Olanda, în perioada 14-16 martie 2017, care reunește specialiști de top din industria aviației din peste 90 de țări. Subiectul prezentării directorului David Ciceo va fi despre proiectele intermodale, ţinte obligatorii pentru aeroporturile regionale.

“Principalii beneficiari vor fi aeroporturile, companiile aeriene şi pasagerii, dar şi acţionarii secundari, companiile de căi ferate, transportatorii rutieri şi comunităţile locale. Proiectarea şi implementarea unui terminal intermodal este o sarcină provocatoare, mai ales datorită complexităţii, numărului mare de acţionari, problemelor financiare şi lipsei de cunoştinţe în domeniu. Implementarea unui proiect de terminal intermodal la Aeroportul Internaţional Cluj, care va depăşi 2 milioane de pasageri în 2017, va fi o provocare, dar una care va conduce la o dezvoltare şi mai mare în viitor”, spune David Ciceo, despre tema aleasă pentru conferinţa Passenger Terminal Conference 2017.


La conferinţă participă specialişti din industria aviatică şi aeroportuară din SUA, UK, Canada, Elveţia, Franţa, Dubai, Turcia, Germania, Mexic, Brazilia sau India, iar directorul Aeroportului Internaţional Cluj este singurul reprezentant al României la eveniment.

Nu este prima dată când directorul aeroportului clujean participă la această conferință, el fiind invitat în calitate de speaker și la ediția din 2014 care s-a ținut la Barcelona.


Passenger Terminal Conference este cea mai mare conferinţă din domeniul aeroportuar din lume şi reuneşte peste 3.500 de vizitatori, 250 de speakeri şi peste 150 de expozanţi din toată lumea.
 

Etichete: david ciceo
abonare newsletter