Actualitate

Încă o săptămână de idei creative pentru Cluj-Napoca 2021

Cei care doresc să avanseze propuneri de idei în cadrul programului “Cluj-Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană”, primesc o veste bună: termenul limită pentru depunerea proiectelor va fi extins cu o săptămână.

Fie că s-au hotărât mai târziu sau nu au avut timp să-și finalizeze proiectul, candidații cu idei  pentru “Cluj-Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană”, se vor bucura să afle că termenul pentru depuneri a  fost extins. Deși ultima zi fixată inițial era 9 octombrie, Florin Moroșanu, directorul asociației “Cluj-Napoca 2021” a declarat că urmează să anunțe prelungirea cu o săptămână a termenului.

Acesta a adăugat în această perioadă se întâlnește cu diverși operatori culturali, din domeniul arhitecturii, artelor vizuale, teatrului sau literaturii, pentru a le explica în ce constă liniile de program pentru care se vor depune aplicații.


Informații și recomandări  utile se găsesc în continuare pe website-ul Asociației www.clujnapoca2021.ro. 

Dezvoltarea programului

În perioada următoare, programul de candidatură va fi dezvoltat astfel:


- Pentru fiecare linie de program vor fi identificate 3-4 proiecte emblematice, de anvergură, în

cadrul unor ateliere de lucru cu operatori culturali


- Fiecare linie de program va avea un portofoliu de proiecte care va include propunerile de

proiecte și activități venite din partea instituțiilor, organizațiilor și grupurilor de inițiativă


- Proiectele propuse vor putea integra una sau mai multe etape ale schimbării, fiind înglobate în  linia de program a cărei componentă este predominantă în proiect

- Va fi inițiată Academia Deschisă a Schimbării printr-o serie de întâlniri între diferiții actori cheie din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter