Actualitate

Jandarmii clujeni vor asigura ordinea la meciul „U” Cluj – Sahtior. 29 de suporteri, interziși pe Cluj Arena

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la meciul amical de fotbal dintre echipele „F.C. Universitatea Cluj” şi „F.C. Shakhtar Donetsk”, ce se va juca duminică, 07 august , începând cu ora 17.30, pe stadionul „Cluj Arena”.

Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc mediu, iar jandarmii vor fi prezenţi atât în zona imediată şi apropiată a stadionului „Cluj Arena”, cât şi pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor.

29 de suporteri „U” Cluj, interziși pe stadion

29 suporteri ai echipei „U” Cluj au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion.


„În cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura”, transmit reprezentanții Jandermeriei clujene.

abonare newsletter