Actualitate

O adolescentă de 17 ani din Cluj, la un pas să fie violată. Cum a scăpat de agresor

Un bărbat de 32 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a încercat să violeze o fată de 12 ani. A luat fata cu forţa şi a urcat-o în autoturismul său.

La un pas sa fie violata La un pas sa fie violata

În 29 iunie, o tânără de 17 ani, din comuna Bonţida, a sesizat Poliţia Gherla cu privire la faptul că a fost victima unei tentative de viol. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, în jurul orei 01.00, în timp ce se deplasa prin comuna Iclod, pe marginea drumului naţional, spre Cluj-Napoca, tânăra a fost acostată de către un conducător auto pe care nu îl cunoştea. Aceasta a fost obligată să urce în autoturism şi a fost transportată pe un drum lăturalnic, unde a fost forţată să întreţină raporturi sexuale. Victima a reuşit să scape şi să fugă de la locul faptei.

“În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat cel bănuit de săvârşirea faptei, stabilindu-se că este un bărbat de 32 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


La data de 3 iulie a.c., în baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut 24 de ore pentru comiterea unei tentative la infracţiunea de „viol”, faptă prevăzută de Codul penal. Acesta urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Etichete: iclod arest ipj cluj
abonare newsletter