Actualitate

Trenuri întârziate din cauza accidentului de pe strada Oaşului

Patru trenuri de călători vor ajunge la destinație cu întârzieri cuprinse între 20 și 50 de minute, din cauza accidentului care a avut loc în această dimineaţă la ora 09.00.

Accidentul de pe strada Oaşului în urma căruia o autoutilitară cu macara a acoșat podul CFR incidentul soldându-se cu o victimă a cauzat întârzierea mai multor trenuri.

Potrivit unui comunicat al CFR SA, cele patru trenuri sunt: IR 1746, care circulă în relația Satu Mare — Cluj Napoca — București Nord — întârziere de 49 minute, trenul IR 1832, care circulă în relația Cluj Napoca — Iași — 38 minute, trenul internațional 366-1, care circulă în relația Brașov — Episcopia Bihor — 19 minute, trenul IR 369, care circulă în relația Tg. Mureș — Cluj Napoca — 27 minute.


În intervalul orar 9,00 — 9,46, circulația feroviară a fost închisă temporar între stațiile Cluj Napoca — Cluj Napoca Est din cauza accidentului. În urma verificării infrastructurii feroviare, circulația trenurilor a fost reluată începând cu ora 09.46, pe firul II, cu restricție de viteză de 5 km/h și sub îndrumarea personalului feroviar, firul I fiind în continuare închis.

Ultimele Stiri
abonare newsletter