Actualitate

Ce ştie Emil Boc despre percheziţiile DNA la Consiliul Judeţean?

Procurorii DNA au descins miercuri dimineaţa la sediul Consiliului Judeţean Cluj unde au fost sigilate trei birouri. Află ce ştie primarul Emil Boc despre acest caz.

Primarul Emil Boc a declarat, miercuri dimineaţa, că nu ştie nimic despre percheziţiile de la sediul Consiliului Judeţean Cluj. “Sincer, am văzut această informaţie la televizor. Nu ştiu nimic. Tot ce ştiu este ceea ce a fost prezentat la televizor şi nimic mai mult”, a spus Boc.

Întrebat de jurnalişti, în cadrul unei conferinţe de presă, dacă se va interesa să afle mai multe informaţii despre percheziţiile DNA la sediul Consiliului Judeţean şi la mai multe firme, primarul a răspuns că nu va face acest lucru. “Nu este treaba mea să fac acest lucru, este treaba autorităţilor statului care trebuie să îşi facă datoria oriunde şi oricând, ca de fiecare dată. Treaba noastră este să administrăm corect banul public”, a declarat Boc.


Procurorii DNA au descins, miercuri dimineaţa, la sediul Consiliului Judeţean, de unde au ridicat mai multe documente oficiale. Descinderi ale procurorilor au avut loc şi la locuinţa preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu. Acesta a fost adus ulterior, la sediul Consiliului Judeţean, de către procurori.

De asemenea, directorul de dezvoltare din cadrul forului judeţean, Mariana Raţiu a fost adusă la sediul Consiliului Judeţean.


Potrivit unor surse judiciare, au fost sigilate trei birouri: al lui Horea Uioreanu, al Marianei Raţiu şi al arhitectului şef al judeţului, Claudiu Salanţă.

Elena Uioreanu, fosta soţie a lui Horea Uioreanu şi deputat este vizată de DNA, la fel ca şi Ioan Petran, şeful PNL Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter