Actualitate

Caracatiță gigantică, descoperită Santa Monica

O caracatiță gigantică a fost descoperită pe coasta din Santa Monica, California. Această apariție neobișnuită vine după ce un alt peste gigantic, de 30 de metri, a fost descoperit în aceeași zonă.

Peștele gigant descoperit în octombrie pe aceeași coastă americană Peștele gigant descoperit în octombrie pe aceeași coastă americană

O apariție neobișnuită și-a făcut apariția pe coasta din Santa Monica. Caracatița gigant are o lungime, de la cap la capătul tentaculelor, de peste 53 de metri.

În luna octombrie, un peste gigant ce avea o lungime de 30 de metri a eșuat în aceeași zonă.


Experții sunt de părere că aceste creaturi gigant au apărut după din apele radioactive de la Fukushima.

Oamenii de știință cred că în urma dezastrului din 2011 de la centrala nucleară de  la Fukushima un număr necunoscut de creaturi marine au suferit mutații genetice care au dus la o creștere necontrolată,  gigantism radioactiv, cum îl mai numesc experții, scrie lightlybraisedturnip.com.


Caracatița gigant nu mai era în viață, iar experții au declarat că au de gând să o transporte pe bucăți la un institut unde va fi studiată.

Pe mai multe site-uri apare însă că informația este falsă, articolul fiind doar o satiră la problema substanțelor chimice radioactive din oceane, iar fotografia cu caracatița este făcută în Photoshop.

abonare newsletter