Actualitate

Concert Simfonic sub bagheta dirijorului Theo Wolters, vineri la Filarmonică

Filarmonica de Stat „Transilvania” va susține vineri, 27 septembrie 2013, de la ora 19, în Sala Auditorium Maximum din Colegiul Academic, un concert simfonic sub bagheta renumitului dirijor Theo Wolters.

Theo Wolters - Sursa foto: astefanei.wordpress.com Theo Wolters - Sursa foto: astefanei.wordpress.com

Alături de Orchestra Filarmonicii clujene se vor afla violonistul Alexandru Şerban Chiș şi violoncelistul Bogdan Mihai Chiș.

Din programul serii fac parte Uvertura festivă academică şi Dublul concert pentru vioară şi violoncel, semnate de Johannes BRAHMS, şi Simfonia a IX-a de Antonin Dvorak.


Începând cu anul 1979, Theo Wolters a devenit membru al Royal Concertgebouw Orchestra. În cadrul acestei renumite orchestre, el a lucrat şi a înregistrat alături de cei mai mari dirijori ai momentului: Leonard Bernstein, Bernhard Haitink, Carlos Kleiber, Riccardo Chailly, Nikolaus Harnoncourt şi Mariss Jansons.

Biletele se pot cumpăra de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, la parter în incinta Casei de Cultură a Studenţilor) de luni până joi între orele 10-16 sau vineri între orele 10-14, precum şi cu o oră înainte de concert, la Colegiul Academic (Casa Universitarilor).


Prețul unui bilet este de 20 de lei.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter