Actualitate

Concert vocal-simfonic sub bagheta dirijorului David Crescenzi

Clujenii sunt aşteptaţi vineri, la Filarmonica de Stat „Transilvania” la concertul simfonic dirijat de David Crescenzi. Pe scena Colegiului Academic va urca şi solista Critsina Bojin, care va interpreta Concertul pentru flaut de Jaques Ibert. Din programul serii mai fac parte lucrări de Camille Saint-Saëns şi Charles Gounod. Dirijorul corului este Cornel Groza.

Actualitate

Concert simfonic sub bagheta dirijorului Mika Eichenholz

Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania”, sub bagheta maestrului Mika Eichenholz, va interpreta vineri, 25 noiembrie, de la ora 19, Uvertura operei „Armida” de Joseph Haydn, Simfonia a III-a în Fa major, de Brahms şi Concertul pentru oboi, în Do major, de Haydn, interpretat de solistul Adrian Cioban.


Actualitate

Concert simfonic în primă audiție, la Filarmonica din Cluj, de mărțișor

Filarmonica de Stat Transilvania oferă iubitorilor muzicii clasice din Cluj-Napoca un prim mărţişor muzical, în această primăvară, sub forma unui concert simfonic susţinut de Orchestra Filarmonicii şi dirijat de maestrul olandez Theo Wolters. Concertul va avea loc vineri, 6 martie 2015, începând cu ora 19:00, pe scena Colegiului Academic.
Ultimele Stiriabonare newsletter
banners